Gerealiseerd

Arendonk – Schutterserf

Gerealiseerd project Schutterserf te Arendonk. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Baarle Hertog – Kapelakkers

Gerealiseerd project Kapelakkers te Baarle Hertog. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop

Beerse – Asterstraat

Gerealiseerd project Asterstraat te Beerse. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Beerse – Kapelstraat

Gerealiseerd project Kapelstraat te Beerse. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Beerse – Oostdreef

Gerealiseerd project Oostdreef te Beerse. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Essen – De Maalderij

Gerealiseerd project De Maalderij te Essen. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Gierle – Rozenlaan

Gerealiseerd project Rozenlaan te Gierle. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Haacht – Vierkantshoeve

Gerealiseerd project  Vierkantshoeve te Haacht. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Herentals – Kruyneiken

Gerealiseerd project Kruyneiken te Herentals. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Lichtaart – De Plaats

 RDK realiseerde aan de Plaats te Lichtaart twee energiezuinige nieuwbouwwoningen. Deze eigentijdse woningen vormen samen een smaakvol en modern geheel. Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Tijdige kopers kunnen de materialen van de binnenafwerking nog zelf kiezen. Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Aanbod Lotnummer Type Info 01 Woning Verkocht 02 Woning Verkocht Foto's Ligging […]

Hoogstraten – Sparrenhof

Gerealiseerd project Sparrenhof te Hoogstraten. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Kasterlee – Hoogland

Gerealiseerd project Hoogland te Kasterlee. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Lille – Parkzicht

Gerealiseerd project Parkzicht te Lille. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Loenhout – Melkerij

Gerealiseerd project Melkerij te Loenhout. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Loenhout – Oud Strijderslaan

Gerealiseerd project Oud Strijderslaan te Loenhout. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Merksplas – Kerkstraat

Gerealiseerd project Kerkstraat te Merksplas. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Minderhout – Venhoefweg

Gerealiseerd project Venhoefweg te Minderhout. Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.

Mol – De kwachten

Gerealiseerd project De kwachten te Mol Voor meer informatie over de projecten die te koop zijn kan u kijken op Immo – Te koop.