Beerse – Smisstraat : Open Huis op vrijdag 3 augustus !

Bezoek vrijdag 3 augustus tussen 13 en 16 h een volledig afgewerkt modelappartement

In het nieuwbouwproject Smisstraat richtte RDK een volledig afgewerkt modelappartement in.

Dit eigentijdse project is gelegen op de hoek van de Kapelstraat en Smisstraat. Dankzij zijn moderne architectuur vormt dit project een ware blikvanger en een mooi herkenningspunt. Een van de grote troeven van de dit project is de mooie ligging. Dankzij zijn ligging aan het begin van de Kapelstraat en einde van de Lindenlaan is het hier immers rustig wonen buiten de drukte van het centrum, maar met alle winkels toch vlak bij de deur.

De ruime appartementen werden ontworpen met het oog op een hoog leefcomfort. Zo is er in elk appartement een ruime en lichte woonkamer met open keuken die in rechtstreeks contact staat met een privéterras. De resterende appartementen hebben allemaal twee slaapkamers en werden volledig afgewerkt met badkamers, keukens, tegels, ... ook buiten werden tuinen en terrassen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een stijlvol en kwalitatief appartement op een toplocatie.

Op vrijdag 3 augustus is dit modelappartement voor de eerste maal open. Aarzel niet en kom tussen 13.00 en 16.00 h langs voor een vrijblijvend bezoek!