Lichtaart – De Bergen

Tijdloos wonen nabij het centrum van Lichtaart

Dit tijdloze nieuwbouwproject is gelegen aan de Duifhuis te Lichtaart. Deze nieuwe zijstraat van De Bergen is doodlopend waardoor dit project een autoluw karakter krijgt. Dankzij de centrale ligging vindt u hier vlakbij huis zowel meerdere winkels als gezellige eetgelegenheden. 

In de ruimere omgeving vindt u ook veel groen. Het prachtige natuurreservaat ‘De Witte Bergen’ bevindt zich immers op wandelafstand van dit project. Dankzij een mooi wandelpad is dit natuurreservaat ideaal voor een ontspannen wandeling door de bossen van Lichtaart. 

In deze charmante omgeving zal RDK negen nieuwbouwwoningen realiseren. Bij het ontwerpen van deze BEN-woningen werd bewust gekozen voor een klassieke bouwstijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. 

Binnen werd er ook veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Hierbij is er keuze uit woningen met of zonder een inpandige garage of een vaste trap naar zolder. Bij andere woningen is er dan weer de mogelijkheid om later zelf nog een veranda of carport bij aan te bouwen. 

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Lichtaart. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning 4 3 € 374.486,- Meer info
02 Woning 4 3 € 347.613,- Meer info
03 Woning 3 3 € 324.783,- Meer info
04 Woning Verkocht
05 Woning 4 3 € 355.432,- Meer info
06 Woning 3 3 € 344.026,- Meer info
07 Woning 3 3 € 321.393,- Meer info
08 Woning 3 3 € 323.143,- Meer info
09 Woning 3 3 € 336.993,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied