Mol – Paviljoenen

Paviljoenen in de Heistraat

Het tijdloze nieuwbouwproject ‘De Paviljoenen’ is gelegen in de Heistraat te Mol Rauw. RDK zal op deze charmante locatie negen nieuwbouwwoningen realiseren. 

Deze mooie ligging aan de Heistraat biedt heel wat voordelen. Zo is er dankzij de nabijgelegen Zuiderring een vlotte verbinding naar zowel Mol als Lommel. In de ruimere omgeving zijn er tevens ook veel recreatiemogelijkheden zoals het zilvermeer en enkele mooie wandel- en fietsroutes. Tegenover het nieuwbouwproject zelf is er een rustig wandelpaadje naar de Paviljoenstraat. Hier vindt u een aangenaam speelpleintje wat een leuke meerwaarde vormt voor gezinnen met kinderen.  

Bij het ontwerpen van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 468 m² tot 791 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen.  

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning Verkocht
03 Woning Verkocht
04 Woning 3 3 € 288.777,- Meer info
05 Woning Verkocht
06 Woning Verkocht
07 Woning Verkocht
08 Woning 3 3 € 293.017,- Meer info
09 Woning 3 3 € 276.923,- Meer info
Weide Woning € 42.708,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied