Mol – Sint-Theresiastraat

Stijlvol wonen in een groene omgeving

Dit tijdloze nieuwbouwproject met elf woningen is gelegen aan de Sint-Theresiastraat te Mol. Deze mooie ligging biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Mol dichtbij terwijl u toch in een groene omgeving woont. 

Vlak om de hoek vindt u immers een mooi naaldbos dat ongeveer 19 hectare groot is en deel uitmaakt van de Kempense duinengordel. Deze bossen zijn vooral bekend vanwege de charmante ‘Vijftien Kapellekens’ die hier rond 1815 werden gebouwd. 

Bij het ontwerpen van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. 

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 676 m² tot 1039 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen. Het achterste gedeelte van de tuinen zijn gelegen in parkgebied waardoor u tevens verzekerd bent van een mooi uitzicht op de achtergelegen bossen. 

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning 3 3 € 327.783,- Meer info
03 Woning Verkocht
04 Woning Verkocht
05 Woning Verkocht
06 Woning 3 3 € 327.987,- Meer info
07 Woning 3 3 € 318.735,- Meer info
08 Woning Verkocht
09 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied