Weelde – Gemeentelaan

Tijdloos wonen aan de Gemeentelaan

Dit charmante nieuwbouwproject met vijf woningen is gelegen aan de Gemeentelaan te Weelde. Deze unieke locatie in het hart van een mooie, landelijke gemeente biedt heel wat voordelen.

U woont hier immers in een rustig en aangenaam centrum met alle nodige voorzieningen in de directe omgeving. Zo is het gemeentehuis met het mooie, bijhorende plein en een charmant speeltuintje vlakbij. Het gemeentelijke zwembad en de sporthal ’t Molenslop bevinden zich ook vlak om de hoek waardoor alle nodige sportinfrastructuur zich op wandelafstand bevindt.

Dankzij de centrale ligging, geniet u hier bovendien ook van het voordeel dat u vlakbij alle nodige winkels woont zoals een bakker, beenhouwer, apotheker,…

Bij het ontwerpen van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers.

De percelen zelf zijn ruim en hebben een oppervlakte van ongeveer 443 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Weelde. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning Verkocht
03 Woning Verkocht
04 Woning Verkocht
05 Woning 3 3 € 320.739,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied