Turnhout – Diamanterf: start verkoop

Dit tijdloze nieuwbouwproject met negen woningen en twee appartementen wordt gerealiseerd aan het Diamanterf te Turnhout. Deze nieuwe weg is een doodlopende zijstraat van de Tichelarijstraat. Doordat er hier geen doorgaand verkeer komt, ontstaat er een autoluwe omgeving. In combinatie met een groen pleintje zorgt dit voor een aangename en kwalitatieve woonomgeving. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers vlak bij de Nieuwe Kaai waardoor u altijd een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht langs het water kunt maken. Anderzijds bent u ook snel in het centrum van Turnhout met zijn leuke winkels en gezellige horecazaken.  

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kan genieten van het groen. Op de verdiepingen vindt u drie  slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

Bij elke woning komt er een tuinhuisje zodat u extra bergruimte krijgt. Hierbij zijn alle achtertuinen bereikbaar met een kruiwagenpaadje zodat u niet met de fiets door de woning moet. Uw auto kan u dan weer vlak bij de woning parkeren. Er worden immers parkeerplaatsen aangelegd waarbij elke woning zijn eigen carport krijgt. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !