RDK

Op zoek naar een woning of appartement in een volledig afgewerkt nieuwbouwproject?

Bekijk dan zeker onze nieuwbouwprojecten in verkoop. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar betaalbare kwaliteitswoningen realiseert RDK immers steeds meer nieuwbouwprojecten.

De firma RDK beheerst het ganse bouwproces, van ontwerp tot uitvoering, afwerking en oplevering. Onze bedrijfsvisie om zoveel mogelijk werken uit te voeren met eigen vakmensen biedt heel wat voordelen. Niet alleen kunnen wij de coördinatie en de timing zelf goed organiseren, ook hebben wij op die manier veel meer controle op de kwaliteit van het geleverde werk.

Klanten genieten hierbij van het grote voordeel dat ze terecht kunnen bij een bedrijf waar continuïteit heerst, wat prettig is voor hun garantie in de toekomst.

Mooi wonen kan ook betaalbaar zijn. Het ontwerpen van een project is dan ook een zoektocht naar het creëren van kwalitatieve woningen aan een betaalbare prijs. Een woning mag immers niet slechts een product zijn, maar moet in de eerste plaats een thuis vormen voor echte mensen.

In samenspraak met de stedenbouwkundige diensten worden de projecten ontworpen op mensenmaat. De architectuur wordt afgestemd op de omgeving. Speelse ontwerpen zorgen voor een gevarieerd straatbeeld met unieke blikvangers. Vaak worden groene ruimtes en pleinen afgewisseld met bebouwing. Hierdoor ontstaat een optimaal evenwicht tussen private tuinen en openbaar groen. Het eindresultaat levert steeds mooie omgevingen op waar het aangenaam wonen is.

Ook de individuele woningen en appartementen worden ontworpen met het oog op woonkwaliteit. Er wordt veel aandacht geschonken aan het creëren van gezellige leefruimtes met een optimale lichtinval en een hoog wooncomfort. Hierbij worden niet blindelings typewoningen ingepland, maar wordt bij elke woning gekeken of het ontwerp optimaal is afgestemd op de omgeving.

Dankzij hun hoge kwaliteit en charmante uitstraling vormen deze projecten een unieke kans op een betaalbare nieuwbouwwoning op een mooie locatie.

Dankzij de jarenlange ervaring van bouwbedrijf RDK voldoen alle woningen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle projecten worden sleutel-op-de-deur opgeleverd. Hierbij staat duurzaamheid voorop: handvorm gevelstenen, ramen en deuren in onderhoudsvriendelijke PVC, extra-isolerende beglazing, maatwerk keukens, ...

Alle woongelegenheden zijn volledig afgewerkt met keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren, … Vroege kopers kunnen de materialen van de binnenafwerking nog zelf kiezen. Ook de buitenafwerking is compleet en wordt uitgevoerd met degelijke materialen. Opritten en terrassen worden aangelegd met klinkers en tuinen worden aangeplant.

Bij RDK koopt u dus zonder zorgen een volledig afgewerkte woning in een nieuwbouwproject.