Wie zijn wij?

RDK is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de bouwsector.

De firma is ontstaan als bouwbedrijf dat door Rik De Keyser werd opgericht als eenmansbedrijf. Ondertussen is het uitgegroeid tot Groep De Keyser. Het omvat meerdere bedrijven die allen actief zijn in de bouwsector en werkgelegenheid bieden aan ongeveer 120 medewerkers.

  • Bouwbedrijf Rik De Keyser bestaat sinds 1971 en is gespecialiseerd in het bouwen van volledig afgewerkte woningen “sleutel-op-de-deur.” Jaarlijks realiseert RDK zo ongeveer 120 woningen en appartementen. 
  • IMMO RDK werd in 1987 opgericht en is gespecialiseerd in het kopen van gronden om hierop nieuwbouwprojecten te ontwikkelen en te verkopen aan individuele eigenaars. Door de groeiende vraag naar betaalbare woningen wordt dit steeds een belangrijker onderdeel van Groep De Keyser. 
  • raamSELECT werd in 1984 opgericht als Schrijnwerkerij RDK bvba. Het is een volledig zelfstandig opererend bedrijf dat werkt voor particulieren, bouwbedrijven en schrijnwerkers. Door dit gevarieerde publiek groeide een eigen identiteit met als gevolg de naamsverandering naar raamSELECT.

Vroeger was RDK gevestigd in Merksplas. In 1999 verhuisde het bedrijf naar zijn huidige locatie in Rijkevorsel aan de Merksplassesteenweg. Op een terrein van 5,6 ha beschikt RDK hier over ruime werkplaatsen, opslagruimtes, kantoren en een uitgebreide toonzaal.

Er wordt hier steeds geïnnoveerd waardoor RDK beschikt over een vooruitstrevend machinepark en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en milieuvoorschriften. Een energiezuinig beheer wordt hier gecombineerd met ecologisch verantwoorde toepassingen. Zo wordt al het houtafval gerecupereerd als grondstof voor de verwarming.

De continuïteit van het bedrijf wordt gegarandeerd door zijn familiale karakter en solide balanscijfers. RDK is in de eerste plaats een familiebedrijf waarin meerdere generaties garant staan voor de continuïteit en kwaliteit. In combinatie met haar solide balanscijfers en sterk eigen vermogen, zorgt dit ervoor dat RDK een onderneming is waar u gerust op kunt bouwen.