Open Huis

Wilt u graag met eigen ogen het werk van RDK zien? Dat kan!

Wij zijn trots op onze woningen. Dit laten we zien met onze Open Huizen. In plaats van in een enkele kijkwoning kunt u in onze nieuwbouwprojecten terecht in meerdere afgewerkte woningen. Op deze manier krijgt u een realistisch beeld van ons werk.

Mol – Park de Broqueville : breng nu een (echt of virtueel) bezoek

  In het nieuwbouwproject Park de Broqueville te Mol richtte RDK een volledig afgewerkte kijkwoning in. Deze woning is gelegen op de hoek van de Schansstraat en Collegestraat te Mol. Bent u nieuwsgierig naar deze woning maar komt u vanwege het coronavirus liever niet tot in een van onze Open Huizen? Geen probleem! Als u […]

Voortmolen – Voortkapel : breng nu een (echt of virtueel) bezoek

  In het nieuwbouwproject Voortmolen richtte RDK een volledig afgewerkte kijkwoning in. De woning is gelegen aan ‘Ter voort 104’ te Voortkapel (Westerlo). Bent u nieuwsgierig naar deze woning maar komt u vanwege het coronavirus liever niet tot in een van onze Open Huizen? Geen probleem! Als u liever niet tot in dit Open Huis […]

Een Open Huis Virtueel bezoeken?

Bent u nieuwsgierig naar het werk van RDK maar komt u vanwege het coronavirus liever niet tot in een van onze Open Huizen?

Geen probleem!

Als u liever niet tot in een van onze Open Huizen komt, brengen wij onze Open Huizen graag tot bij u. We hebben van deze woningen immers een virtuele toer laten maken zodat u ook vanaf thuis een kijkje binnen kunt nemen. Op de verschillende pagina’s van de Open Huizen vindt u alvast een eerste voorproefje. Wilt u meer zien? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een uitgebreider virtueel bezoek waarbij u zelf rustig in heel de woning kunt rondkijken.

Een open huis ‘in het echt’ bezoeken?

Bent u nieuwsgierig naar het werk van RDK en brengt u graag een echt bezoek aan een van onze Open Huizen?

Geen probleem!

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben onze Open Huizen momenteel geen vaste openingsdagen maar werken wij enkel op afspraak. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er niet teveel bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn in onze woningen.

Daar uw gezondheid en de gezondheid van anderen steeds op de eerste plaats komt vragen wij u wel om onderstaande richtlijnen te volgen:

  • Breng uw eigen mondmasker mee en draag dit gedurende het volledige bezoek.
  • De voordeur zal openstaan.  Mochten er nog bezoekers aanwezig zijn, vragen wij u om buiten of in uw wagen te wachten.
  • Schudden van handen is in deze periode niet toegelaten.
  • Gelieve 1,5 m afstand te houden van elkaar.
  • De binnendeuren zullen open staan, deze hoeft u niet aan te raken.
  • De ramen of kastdeuren openen doen wij met plezier voor u.

 

Meer weten? Aarzel niet en Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende afspraak. Wij kijken alvast uit naar uw (echt of virtueel) bezoek!