Poppel – Krommendijk : start verkoop

Met het nieuwbouwproject Krommendijk realiseert RDK 2 nieuwbouwwoningen te Poppel. Dit eigentijdse project is gelegen aan de Krommendijk te Poppel. De Krommendijk is een rustige straat in een landelijke omgeving. De achtertuinen grenzen aan landbouwgebied waardoor men een mooi, weids uitzicht krijgt. Bovendien bestaat er zelfs de mogelijkheid om de achterliggende weide aan te kopen die paalt aan deze percelen. Dit is dus ideaal voor bijvoorbeeld paardenliefhebbers.

In de directe omgeving van de woningen is veel groen te vinden wat ideaal is voor een mooie wandeling of fietstocht. Ondanks deze rustige ligging is het centrum van Poppel toch vlot bereikbaar waardoor dit een ideale locatie vormt om te wonen.

Dankzij de eigentijdse architectuur vormt dit project een mooi en karaktervol geheel. Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Poppel.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !