Arendonk – Schotelven: start verkoop

Tijdloos wonen nabij het centrum van Arendonk

Dit charmante nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de Schotelven te Arendonk. Deze mooie ligging aan een invalsweg biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Arendonk vlakbij zodat u vlot de nodige winkels en gezellige horecazaken kunt bereiken. In de omgeving van dit project vindt u tevens veel groen wat dan weer uitnodigt tot een rustige wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

De percelen zelf zijn zeer ruim en hebben oppervlaktes van 382 m² en 659 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen. Bij elke woning is er ook een carport voorzien zodat u uw auto overdekt kunt stallen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Arendonk.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Arendonk - Schotelven
Arendonk - Schotelven