Baarle-Hertog – Oude Baan: start verkoop

Tijdloos wonen nabij de Vredekapel

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met drie woningen wordt gerealiseerd aan de Oude Baan te Baarle-Hertog. Deze weg is een zijstraat van de Turnhoutseweg die vooral opvalt dankzij de charmante ‘Onze-Lieve-Vrouw van de Vredekapel’ aan het begin van de straat. 

Doordat de Oude Baan een doodlopende weg is komt er hier geen doorgaand verkeer en ontstaat er een autoluwe omgeving. Er is enkel een wandel- en fietspaadje naar het Tommelhof van waaruit het ‘Bels Lijntje’ dan weer vlot bereikbaar is. Dit project leent zich dan ook uitstekend als vertrekpunt voor een rustige wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Vanaf de Oude Baan bent u echter ook snel in het centrum van Baarle-Hertog en Baarle-Nassau waar u dan weer alle nodige winkels en gezellige horecazaken vindt. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. 

Op de eerste verdieping vindt u drie  slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij sommige woningen nog een vaste trap voorzien naar de zolder. Hierdoor kunt u daar nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 321m² tot 592 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Baarle-Hertog.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !