Balen – Leliestraat fase 2: nu te koop

Dit nieuwbouwproject met vier woningen wordt gerealiseerd aan de Leliestraat te Balen. Deze weg is een nieuwe zijstraat van de Breden Els. Doordat de Leliestraat doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Balen toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken dicht bij de deur. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met een ruime tuin. Vanuit uw woonkamer kunt u dus ook ten volle genieten van uw volledig aangelegde hof.

Bij alle woningen is er tevens een carport waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een extra, vierde kamertje dat dienst kan doen als study of logeerkamer. De badkamers zijn stijlvol ingericht met dubbele lavabo, bad en douche.

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 709 m² tot 756 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een veranda of uitbouw.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Balen. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis!