Balen – Leliestraat: start verkoop

Dit tijdloze nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de weg Leliestraat te Balen. Deze nieuwe weg is een doodlopende zijstraat van de Breden Els. Hierdoor heeft deze rustige straat geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. 

De ruimere omgeving wordt gekenmerkt door veel groen wat uitnodigt tot een mooie wandeling of een rustige fietstocht. Hierbij bevindt het centrum van Balen zich op slechts vijf minuutjes fietsen van dit project. Hierdoor geniet u van de voordelen van dicht bij het centrum van Balen wonen met alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlakbij.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Balen. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !