Beerse – Contrast: start verkoop

Met het ‘Contrast’ realiseert RDK een eigentijds nieuwbouwproject met een commerciële ruimte en 23 appartementen.

Dankzij zijn ligging aan de Turnhoutseweg kan dit project genieten van een optimale mobiliteit. Zo is niet enkel het centrum van Beerse en Vosselaar vlakbij, maar is er ook een goede verbinding naar zowel Turnhout als naar een oprit van de E34. Hierdoor zijn dus ook Antwerpen en Eindhoven vlot bereikbaar.

Er werd gekozen voor een dynamische, eigentijdse architectuur waarbij de sprekende materialen zorgen voor een mooi contrast. Hierdoor vormt dit project dan ook een herkenbaar geheel en een ware blikvanger.

Bij het ontwerpen van de appartementen werd veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woongelegenheden een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Deze staan in direct contact met een uitnodigend privéterras. Hierbij is er keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

De commerciële ruimte in het project werd op maat ontworpen voor het boekhoudkantoor A & T. Doordat het parkeren hoofdzakelijk ondergronds is georganiseerd, blijft er boven ruimte over om het nodige groen te voorzien zodat er een aangename woonomgeving ontstaat.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woongelegenheid nabij het centrum van Beerse. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !