Beerse – Krommenhof: nu te koop

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de weg 'Krommenhof' te Beerse. Dankzij deze mooie ligging vindt u vlak naast de deur een Aldi winkel waardoor boodschappen doen wel zeer gemakkelijk wordt. Bovendien is het maar een korte wandeling naar het bruisende centrum van Beerse waar u niet enkel de nodige scholen en winkels vindt, maar ook terecht kunt in meerdere gezellige eet- en drinkgelegenheden.

Heb je af en toe nood aan een rustige wandeling of stevige fietstocht? Dan geraak je via de Leemstraat en Peerdekensstraat vlot op het jaagpad naast het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten wat heel wat mogelijkheden biedt.

Voor onze woningen kozen we bewust voor een klassieke bouwstijl waardoor het project een tijdloze charme krijgt. Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Beide woningen beschikken over een inpandige garage en ze zijn gelegen op percelen van 250m² en 259m².

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame, energiezuinige en kwalitatieve woning op een toplocatie te Beerse. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Beerse - Krommenhof