Beerse – Leliehuizen: nu te koop

 

Het nieuwbouwproject Leliehuizen bestaat uit drie woningen wordt gerealiseerd aan de Leliestraat te Beerse. Doordat deze weg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Hierbij genieten deze percelen van het voordeel dat de achtertuinen grenzen aan de Leemstraat. Hierdoor hebben deze tuinen niet enkel een optimale oriëntatie en een goede bereikbaarheid, maar bieden ze ook uitzicht op een uitzonderlijk kapelletje.

Het herkenbare kapelletje op de hoek van de Leemstraat en Steenovenstraat bestaat immers uit twee kapelletjes: de ‘Kapel Onze-Lieve-Vrouw der Zieken’ en de ‘Kapel-Onze-Lieve-Vrouw der Armen’. Origineel was dit een enkel, eenvoudig staakkapelletje. In 1949 werd dit echter vervangen door een nieuwe kapel waarbij het originele Mariabeeld werd bewaard door het in te metselen in een nis in de achtergevel.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Beerse toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken toch dicht bij de deur.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt.

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u kunt genieten van het uitzicht op een volledig aangelegde hof. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 270 m² tot 387 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om de woning later nog uit te breiden met een veranda of uitbouw.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Beerse. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !