Beerse – Schransdries: start verkoop

Dit kleinschalige nieuwbouwproject bestaat uit één woning en wordt gerealiseerd aan de Schransdriesstraat te Beerse. 

Tegenover het project bevindt zich de ‘Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk’. Dit gebouw dat in 1968 werd ingewijd valt op door zijn voorgevel met veel glas-in-lood ramen en zijn slanke klokkentoren van 30 meter hoog. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit gebouw werd opgenomen in de Inventaris van het cultuurbezit in België. 

Verder vindt u in de buurt nog een school en een buurtwinkel waardoor u vlak bij de deur boodschappen kunt doen. Heb je af en toe nood aan een rustige wandeling of een stevige fietstocht? Het Kanaal Dessel-Schoten bevindt zich vlak om de hoek. Het jaagpad naast het kanaal biedt hierbij heel wat mogelijkheden om een mooie wandel- of fietstocht te maken.  

Bij het ontwerp van deze woning werd bewust gekozen voor een moderne stijl waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo heeft u een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staat de leefruimte in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. 

Op de eerste verdieping vindt u drie  slaapkamers, een ruime dressing en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

Het perceel zelf is ruim en heeft een oppervlakte van 633 m². Hierdoor blijft er ook nog voldoende plaats over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Beerse.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !