Toonzaal met openingsuren op maat

Omdat het voor veel mensen niet steeds mogelijk is om onze toonzaal te bezoeken tijdens vaste openingsuren, kiezen we vanaf nu bewust voor flexibele openingsuren.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons snel voor een vrijblijvend bezoek wanneer het voor u best past. Maak een afspraak en onze adviseurs zorgen dat ze dan klaarstaan om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

U wilt een duidelijke beeld krijgen van uw bouwmogelijkheden? Voor een belangrijke investering zoals bouwen, is het belangrijk om te zien wat u kunt verwachten. Hiervoor kunt u terecht in onze uitgebreide toonzaal.

In een ruim en luchtig kader presenteren wij voor u diverse onderdelen van het bouwproces, van ruwbouw tot afwerking, gevelstenen, pannen, vloertegels, keukens, badkamers, enzovoort. Wandel rustig door de straten van onze schrijnwerkerij met diverse voorbeelden van ramen en deuren. Geniet van het uitzicht en de charme van negen volledig afgewerkte veranda’s en pergola’s. In onze toonzaal kunt u ook rustig bladeren in boeken met realisaties en modellen.

Aarzel niet en contacteer ons snel voor een vrijblijvend bezoek.