Dessel – Golding: nu te koop

Tijdloos wonen in het hart van Dessel

Dit charmante nieuwbouwproject is gelegen in de nieuwe straat Golding te Dessel. Het is een zijstraat van de Broekstraat en werd vernoemd naar het bier Golding Campina dat tot eind jaren ’80 in de gemeente gebrouwen werd. De centrale ligging biedt heel wat voordelen. Het centrum van Dessel is namelijk vlakbij en ook een fietstochtje langs de Desselse velden is perfect mogelijk. Het centrum van Mol bevindt zich ook op slechts een zestal kilometer.  

RDK realiseert hier negen BEN-woningen. Er werd bewust gekozen voor een klassieke bouwstijl waardoor het project een tijdloze charme krijgt. Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bij twee woningen voorzien we zelfs een inpandige garage.  

De oppervlaktes van de percelen variëren van 252m² tot 457m² en u kunt kiezen voor een halfopen of open bebouwing. Voor elk wat wils dus.  

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame, energiezuinige en kwalitatieve woning op een toplocatie te Dessel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !