Dessel – Pluimvelden: start verkoop

Dit nieuwbouwproject met zes woningen wordt gerealiseerd aan de Pluimvelden te Dessel. Deze weg is een nieuwe zijstraat van de Pluimstraat. Doordat de nieuwe weg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor openbaar groen. De waterloop de ‘Colateur’ stroomt achter het project immers langs deze verkaveling. Langs de oevers ligt een mooie groenzone die een uniek karakter geeft aan de omgeving. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige, groene omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van Dessel. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. Bij een van de woningen is er een inpandige garage en bij de andere woningen is een carport voorzien waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 329 m² tot 377 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Dessel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !