Geel – Holvenseheide: nu te koop

Landelijk wonen nabij het centrum van Geel

Dit tijdloze nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de weg Holvenseheide te Geel. Deze rustige straat heeft weinig doorgaand verkeer waardoor de omgeving een autoluw karakter krijgt. 

De ruimere omgeving wordt gekenmerkt door veel groen wat uitnodigt tot een mooie wandeling of een rustige fietstocht. Hierbij heeft u via de Badstraat tevens een vlotte verbinding naar de Dokter Van de Perrestraat. Hierdoor geniet u dus ook van het voordeel dat het centrum van Geel met alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlakbij is.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Geel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !