Geel – Huttenstraat : start verkoop

Met het nieuwbouwproject Huttenstraat realiseert RDK 3 nieuwbouwwoningen te Geel

Het charmante nieuwbouwproject Huttenstraat is gelegen aan de Huttenstraat te Geel. Deze ligging vlak binnen de ring van Geel biedt heel wat voordelen. Enerzijds is het centrum van Geel vlakbij. Hierbij is de ring van Geel vlot bereikbaar waardoor er een goede verbinding is naar alle invalswegen. Anderzijds is er vlak buiten de ring van Geel ook veel groen wat ideaal is voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht.  

De Huttenstraat zelf bevindt zich in een nieuwe verkaveling met doodlopende straten. Hierdoor kan dit project dan ook genieten van een rustige en autoluwe omgeving. 

RDK realiseert op deze unieke locatie drie nieuwbouwwoningen. Als architectuur werd gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit nieuwbouwproject een tijdloze uitstraling. Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer. 

De oppervlaktes van de percelen waarop de woningen worden gerealiseerd variëren van 189 m² tot 706 m². Hierbij kunt u kiezen voor een gesloten bebouwing of een halfopen woning.

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Geel. 

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !