Geel – Manheuvels: start verkoop

Eigentijds wonen in een landelijke omgeving

Dit kleinschalige nieuwbouwproject bestaat uit één woning en wordt gerealiseerd aan de Mon van Genechtenstraat te Geel. Deze weg is een nieuwe zijstraat van de Manheuvels. Doordat er hier weinig doorgaand verkeer is, ontstaat er een rustige en autoluwe omgeving. 

Het project bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Geel-Bel. In deze landelijke omgeving vindt u nog veel groen wat vaak uitnodigt tot een mooie wandeling of ontspannende fietstocht. Bovendien woont u hier dicht bij het centrum van zowel Geel als Mol. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een leuke winkel of een gezellige horecazaak.  

Bij het ontwerp van deze woning werd bewust gekozen voor een moderne stijl waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo heeft u hier een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een extra berging en een mooie badkamer met bad en douche. 

Het perceel zelf is ruim en heeft een oppervlakte van 461m² waardoor u kunt genieten van een mooie tuin. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Geel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Geel - Manheuvels