Geel – Molderbeemden : nog 1 woning te koop

De verkaveling Molderbeemdendijk is gelegen aan het kruispunt van de ‘Dokter van de Perrestraat’ en de ‘Molderbeemdendijk’. Aan de Molderbeemdendijk realiseerde RDK onlangs reeds twee nieuwbouwwoningen. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar kwalitatieve woningen op deze locatie, zal RDK nu nog een derde woning realiseren in deze verkaveling.

Deze woning is gelegen aan de Dokter van de Perrestraat en komt met de achtertuin tegen de eerder gerealiseerde huizen aan de Molderbeemdendijk. De ligging vlak buiten de ring van Geel biedt heel wat voordelen. Zo is enerzijds het centrum van Geel vlakbij, maar is er anderzijds ook veel groen in de directe omgeving wat ideaal is voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht. Bovendien is vanaf deze locatie de ring van Geel vlot bereikbaar waardoor er een goede verbinding is naar alle invalswegen.

Bij het ontwerp van deze woningen werd gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Deze woningen hebben een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Bovendien heeft de nieuwe, derde woning in dit project ook een ruime zolder. Hierdoor kan men daar later nog een vierde slaapkamer of een mooie hobbyruimte creëren.

Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Geel.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !