Geel – Rijneinde: nu te koop

Dit nieuwbouwproject Rijneinde bestaat uit vier woningen wordt gerealiseerd aan het begin van de Molseweg te Geel. Een van de grote troeven van dit project is dan ook zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Geel toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken op fietsafstand. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u dus van binnenuit genieten van het zicht op uw volledig aangelegde tuin. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 444 m² tot 574 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een stijlvolle veranda of een garage. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Geel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !