Gierle – Hemeldonk: start verkoop

Met het nieuwbouwproject Hemeldonk realiseert RDK 4 nieuwbouwwoningen te Gierle

Het charmante nieuwbouwproject Hemeldonk is gelegen aan Hemeldonk 14 en 16 te Gierle. Deze rustige locatie buiten het centrum van Gierle biedt een groene en landelijke omgeving. Enerzijds is dit ideaal voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht. Anderzijds is het centrum van Gierle toch steeds vlakbij waardoor alle winkels en voorzieningen vlot bereikbaar zijn. Bovendien is vanaf de Hemeldonk een oprit naar de E34 vlot bereikbaar waardoor je hier ten volle geniet van een optimale mobiliteit. 

RDK realiseert op deze unieke locatie vier nieuwbouwwoningen. Als architectuur werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit nieuwbouwproject een tijdloze uitstraling. Bij het ontwerp van de woningen werd er ook veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie volwaardige slaapkamers.

De percelen zelf zijn zeer ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 554 m² tot 779 m². Het achterste gedeelte van deze percelen zijn gelegen in agrarisch gebied. Ook de achtergelegen gronden zijn agrarisch gebied. Hierdoor kunt u vanuit uw achtertuin genieten van een uitzicht op een mooie, groene omgeving. Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Gierle.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !