Oud-Turnhout – Klokhuizen: start verkoop

Klokhuizen in de Boomgaardstraat

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met twee eigentijdse woningen wordt gerealiseerd aan de Boomgaardstraat te Oud-Turnhout. Deze rustige straat met weinig doorgaand verkeer heeft zijn naam niet gestolen. In de directe omgeving vindt men immers de uitgestrekte boomgaarden die er mee voor zorgen dat Oud-Turnhout een van de grootste fruitgemeentes van de provincie Antwerpen is. Een voordeel van dit project is dan ook dat u in de lente niet enkel kunt genieten van mooie fruitbloesems in de omgeving, maar dat u in een nabijgelegen hoevewinkel ook verse producten kunt vinden die vlak om de hoek zijn geteeld.

Naast zijn charmante ligging nabij deze boomgaarden, bevindt het centrum van Oud-Turnhout zich ook op wandel- en fietsafstand. Zo hebt u het voordeel dat alle gezellige winkels en horecazaken ook vlot bereikbaar zijn.

Bij het ontwerp van deze woning werd gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijds en herkenbaar geheel vormt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een mooie locatie te Oud-Turnhout. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !