Grobbendonk – Bovenpad: nu te koop

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met twee tijdloze woningen wordt gerealiseerd aan het 'Bovenpad' te Grobbendonk. Dankzij zijn centrale ligging vlak bij het centrum vindt u alle nodige voorzieningen op wandelafstand. Zo vindt u verschillende scholen, winkels en eetgelegenheden vlak bij de deur.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.
Er zijn echter ook verschillen tussen de woningen waardoor ze elk hun eigen karakter en unieke voordelen krijgen. Zo is de ene woning een gesloten bebouwing met een inpandige garage terwijl de andere woning een halfopen bebouwing is waarbij de achtertuin vlot bereikbaar is vanaf het Bovenpad.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Grobbendonk. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !