Grobbendonk – Den Huger: nu te koop

Eigentijds wonen met uitzicht op 'Den Huger'

Dit stijlvolle nieuwbouwproject met zeven woningen wordt gerealiseerd tegenover het groene domein rond het Goorkasteel. Dit kasteel werd in 1878 gebouwd door Frans Huger: een rijke Antwerpse scheepsreder. Hierdoor kreeg dit gebouw in de volksmond dan ook al snel de bijnaam 'Den Huger'.

Hoewel het kasteel in 1999 zwaar beschadigd werd door brand, kunt u nog wel genieten van het uitzicht op de omliggende bossen met zijn oude beuken en mooie kastanjebomen.

Een van de grote troeven van dit project is de goede bereikbaarheid. Zo is niet enkel het centrum van Grobbendonk vlot bereikbaar, maar is er ook een goede verbinding naar Herentals en Nijlen. Bovendien bevindt er zich een oprit naar de E313 op slechts twee minuten rijden. Hierdoor kunt u dus ten volle genieten van een optimale mobiliteit.

Bij het ontwerp van de woningen werd gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de zolder. U kunt hier later dus nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer van maken.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een unieke locatie te Grobbendonk. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !