Grobbendonk – Frans Masereelstraat: nu te koop

Dit charmante nieuwbouwproject is gelegen in de Frans Masereelstraat in Grobbendonk. Het is een doodlopende straat in een kindvriendelijke buurt wat op zich al mooie troeven zijn. Verder is ook het centrum van Grobbendonk op wandel- en fietsafstand en is de verbinding naar de E313 en omliggende gemeentes uitstekend. Fiets- en natuurliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. Een fietstochtje langs het Albertkanaal, een wandeling tussen de velden of in het bos, … Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

RDK realiseert op deze locatie drie nieuwe woningen. Er werd bewust gekozen voor een klassieke bouwstijl waardoor het project een tijdloze charme krijgt. De oppervlaktes van de percelen variëren van 216m² tot 280m² en je kan kiezen voor een halfopen of gesloten bebouwing, met of zonder garage. Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame, energiezuinige en kwalitatieve woning op een toplocatie te Grobbendonk. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !