Grobbendonk – Quinten Matsyslaan: nu te koop

Tijdloos wonen in het hart van Grobbendonk

Het kleinschalige nieuwbouwproject Quinten Matsyslaan bestaat uit één woning en wordt gerealiseerd aan de gelijknamige Quinten Matsyslaan te Grobbendonk. Deze rustige weg heeft weinig doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. 

Dankzij zijn centrale ligging in het hart van Grobbendonk vindt u alle nodige voorzieningen op wandelafstand. Zo vindt u verschillende scholen, winkels en eetgelegenheden vlak bij de deur. 

 

Bij het ontwerp van deze woning werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo is er een ruime woonkamer met open keuken en veel lichtinval. Hierdoor staat de leefruimte in direct contact met de zij- en achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. 

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

Het perceel zelf heeft een oppervlakte van 434 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen. 

 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Grobbendonk. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !