Start verkoop Rombout Keldermansstraat

Dit nieuwbouwproject met drie woningen wordt gerealiseerd aan de Rombout Keldermansstraat te Hoogstraten. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Hoogstraten toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. Bij een van de woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. 

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 303 m² tot 381 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen. De achtertuinen van de woningen zijn bereikbaar met een kruiwagenpaadje zodat u niet door de woning moet om tot in de tuin te geraken.  

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Hoogstraten.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !