Beerse – Smisstraat

RDK realiseert op de hoek van de Kapelstraat en Smisstraat 23 eigentijdse nieuwbouwappartementen

Dit eigentijdse project is gelegen op de hoek van de Kapelstraat en Smisstraat. Dankzij zijn moderne architectuur vormt dit project een ware blikvanger en een mooi herkenningspunt. Een van de grote troeven van de dit project is de mooie ligging. Dankzij zijn ligging aan het begin van de Kapelstraat en einde van de Lindenlaan is het hier immers rustig wonen buiten de drukte van het centrum, maar met alle winkels toch vlak bij de deur.

De ruime appartementen werden ontworpen met het oog op een hoog leefcomfort. Zo is er in elk appartement een ruime en lichte woonkamer met open keuken die in rechtstreeks contact staat met een privéterras. Alle appartementen werden volledig afgewerkt met badkamers, keukens, tegels, ... ook buiten werden tuinen en terrassen aangelegd.

Met dit project realiseerde RDK een kwalitatief en betaalbaar woonaanbod te Beerse. In dit project zijn inmiddels alle woongelegenheden verkocht. Meer informatie over projecten die nog te koop zijn, vindt u hier. Indien u graag met eigen ogen het werk van RDK ziet, verwelkomen wij u graag op een Open Huis.

Ligging