Olen – Beilen

RDK realiseerde in 2022 het nieuwbouwproject 'Beilen' te Olen

In een recente verkaveling te Olen, gelegen in de straat Vierbeuk, richt RDK 7 moderne nieuwbouwwoningen op. Deze centrale, maar toch rustige ligging biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Onze-Lieve-Vrouwe-Olen vlakbij, terwijl de woningen zelf gelegen zijn in een zeer rustige en kindvriendelijke straat. 

Op slechts 4,5km van de verkaveling is het prachtige natuurreservaat “Het Olens Broek” gelegen. Dankzij het aangelegd wandelpad kunt u genieten van een brok natuur in de Netevallei. 

Op weg naar het centrum van Onze-Lieve-Vrouwe-Olen komt u al een eerste bakker en een basisschool tegen en ook het welgekende Shopping Park bevindt zich op slechts 2,5km. De jongsten kunnen dan weer genieten van een nieuw aangelegd speelpleintje achteraan in de verkaveling, vlakbij de loten 16 en 17. 

Bij het ontwerpen van deze BEN-woningen, gelegen op percelen variërend van 253 tot 355m², werd bewust gekozen voor een moderne uitstraling. De aluminium ramen versterken dit karakter alleen maar. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Er wordt ook overal een vaste trap naar de zolderverdieping voorzien wat zorgt voor mooie uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.  

Inmiddels zijn alle woningen in dit project verkocht. Meer informatie over projecten die nog wel te koop zijn, vindt u hier. Indien u graag met eigen ogen het werk van RDK ziet, verwelkomen wij u graag op een Open Huis.

Ligging