Arendonk – Het Hof

 

Rustig wonen aan ‘Het Hof’

Dit nieuwbouwproject met zeven woningen wordt gerealiseerd aan de weg ‘Het Hof’ te Arendonk. Doordat deze weg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing maar ook voor openbaar groen. Dankzij een charmant speelpleintje vormt deze verkaveling immers een rustig geheel waar het aangenaam wonen is.  

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Arendonk toch nog dicht bij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken op fietsafstand. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een mix van moderne en klassieke architectuur waardoor er een gevarieerd woonaanbod ontstaat. 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u dus van binnenuit genieten van het zicht op uw volledig aangelegde tuin. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 286 m² tot 466 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een stijlvolle veranda of een garage. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Arendonk. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
02 Woning 3 3 € 372.750,- Meer info
03 Woning 3 3 € 371.170,- Meer info
05 Woning Verkocht
08B Woning 3 3 € 361.172,- Meer info
09 Woning 3 3 € 369.045,- Meer info
14A Woning 3 3 € 398.480,- Meer info
14B Woning 3 3 € 412.810,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied