Beerse – Torenerf

Tijdloos wonen te Beerse

Dit nieuwbouwproject met achttien woningen wordt gerealiseerd aan de Tarwestraat en Gerststraat te Beerse. Deze wegen zijn nieuwe zijstraten van de Beekakkersstraat. Doordat deze nieuwe wegen doodlopend zijn, komt hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor openbaar groen. De ‘Grote Beek’ stroomt immers door deze verkaveling. Langs de oevers ligt een mooie groenzone die een uniek karakter geeft aan dit project. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige omgeving terwijl het centrum van Beerse toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Fase 2 nu ook te koop

Dit project wordt gerealiseerd in twee fases. De veertien woningen die in een eerste fase werden gerealiseerd zijn inmiddels allemaal verkocht. De verkoop van de tweede fase die uit vier woningen bestaat is nu ook gestart.

Bij het ontwerp van deze woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van de volledig aangelegde tuin. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. De percelen zelf hebben oppervlaktes die variëren van 230 m² tot 312 m².

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Beerse. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning 3 3 € 393.510,- Meer info
02 Woning 2 3 € 379.753,- Meer info
03 Woning 2 3 € 379.816,- Meer info
04 Woning 3 3 € 386.516,- Meer info
05 Woning Verkocht
06 Woning Verkocht
07 Woning Verkocht
08 Woning Verkocht
09 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning Verkocht
14 Woning Verkocht
15 Woning Verkocht
16 Woning Verkocht
17 Woning Verkocht
18 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied