Beerse – Godin

Wonen in een parktuin aan de Grote Beek

Dit tijdloze nieuwbouwproject met tien woningen en vijf appartementen wordt gerealiseerd op wandelafstand van het centrum van Beerse. Op deze locatie bevindt zich momenteel een unieke villa uit 1928-1929 met bijhorende parktuin.

De villa in eclectische stijl met cottage- en art-deco allures vormt een ware blikvanger. Het is dan ook niet verwonderlijke dat dit gebouw werd opgenomen in de ‘Inventaris van Onroerend erfgoed’. Het was daarom ook voor de hand liggend dat de gedeeltes met een bouwkundige erfgoedwaarde werden gecombineerd met een stijlvol nieuwbouwproject. Zo werd de karakteristieke voorgevel bewaard en uitgebreid met een eigentijds volume waarin zich vijf nieuwbouwappartementen met één of twee slaapkamers bevinden.

Achter de villa ligt een ruime, door bomen omringde privétuin die achteraan aansluit op de ‘Grote Beek’. Er werd bewust gekozen om de bestaande bomen rond de tuin zoveel mogelijk te bewaren. Op deze manier kon het centrale gedeelte van de tuin omgevormd worden tot een parktuin met tien tijdloze eengezinswoningen.

Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit.  Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Bovendien hebben vele van deze woningen ook een ruime zolder. Hierdoor krijgt men de mogelijkheid om later nog een extra slaapkamer of een mooie hobbyruimte te creëren.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning nabij het centrum van Beerse. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
A01 Appartement Verkocht
A02 Appartement Verkocht
A11 Appartement Verkocht
A12 Appartement Verkocht
A21 Appartement Verkocht
01 Woning 3 3 € 319.187,- Meer info
02 Woning 2 3 € 276.544,- Meer info
03 Woning Verkocht
04 Woning 2 3 € 279.163,- Meer info
05 Woning Verkocht
06 Woning Verkocht
07 Woning Verkocht
08 Woning Verkocht
09 Woning Verkocht
10 Woning 3 3 € 299.513,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Geen verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied