Dessel – Veldstraat

Kwalitatief wonen in een nieuwe verkaveling

Dit nieuwbouwproject met acht woningen wordt gerealiseerd aan de Veldstraat te Dessel. Deze weg is een nieuwe zijstraat van de Kromstraat. Doordat de Veldstraat doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing maar ook voor openbaar groen. Dankzij een charmant groen pleintje vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is.  

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Dessel toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een mix van moderne en klassieke architectuur waardoor er een gevarieerd woonaanbod ontstaat. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. Bij een van de woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij enkele woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 246 m² tot 471 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een garage of carport bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Dessel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
02 Woning Verkocht
03 Woning Verkocht
04 Woning Verkocht
05 Woning 4 3 € 365.004,- Meer info
06 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied