Hoogstraten – Lindendreef

RDK realiseerde in 2021 het nieuwbouwproject 'Lindendreef' te Hoogstraten.

Voor veel mensen is het moeilijk kiezen tussen wonen in een groene omgeving of wonen in een centrum met alle winkels en gezellige horecazaken vlakbij. Het nieuwbouwproject ‘Lindendreef’ nabij het centrum van Hoogstraten biedt hier een oplossing. Dit nieuwbouwproject werd gerealiseerd rond een nieuw parkje tussen de Lindendreef en de Kasteelbeek. RDK realiseerde op deze unieke locatie zesentwintig nieuwbouwappartementen en twee eengezinswoningen. 

Een centraal groen park vormt het hart van dit project. Om dit park zo autoluw mogelijk te makenwerd er bewust voor gekozen om het parkeren hoofdzakelijk ondergronds te organiseren. Het aantal bovengrondse parkeerplaatsen werd hierbij zo beperkt mogelijk gehouden. Deze parkeerplaatsen werden bovendien zo aangelegd dat autos niet door het park heen moeten om hen te bereiken. Op deze manier krijgt dit project dan ook een uitgesproken autoluw en groen karakter. 

De toegangsweg tot het project ligt aan de Lindendreef. Naast deze toegangsweg realiseerde RDK aan de Lindendreef twee nieuwbouwwoningen. De meergezinswoningen worden gebouwd rond het centrale groene park. Links van het park komen twee gebouwen met elk zeven appartementen. Aan de rechterzijde komen drie gebouwen met elk vier meergezinswoningen. Aan de achterzijde van het terrein grenst het park aan de Kasteelbeek.

Inmiddels zijn alle woongelegenheden in dit project verkocht. Meer informatie over projecten die nog wel te koop zijn, vindt u hier. Indien u graag met eigen ogen het werk van RDK ziet, verwelkomen wij u graag op een Open Huis.

Ligging