Lichtaart – Leyhof

Tijdloos wonen nabij het centrum van Lichtaart

Dit nieuwbouwproject met zes woningen wordt gerealiseerd aan de Tielensteenweg te Lichtaart.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers vlak bij het centrum van Lichtaart waardoor u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur vindt. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt.

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u dus van binnenuit genieten van het zicht op uw volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bij een van de woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen.

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 345 m² tot 569 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een stijlvolle veranda of een garage.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Lichtaart. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning 3 3 € 359.557,- Meer info
03 Woning 3 3 € 359.557,- Meer info
04 Woning 4 3 € 399.495,- Meer info
05 Woning 3 3 € 359.512,- Meer info
06 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied