Mol – Duinbergstraat

Eigentijds wonen aan de Duinbergstraat

Dit charmante nieuwbouwproject met zeven woningen wordt gerealiseerd aan de Duinbergstraat te Mol. Hiervoor werd de bestaande weg verlengd waardoor er een nieuwe, eigentijdse verkaveling kon worden gerealiseerd. Doordat er geen doorgaand verkeer is, ontstaat er een autoluwe omgeving. In combinatie met een groen pleintje en een ruime wadi zorgt dit voor een aangename en kwalitatieve woonomgeving. 

Een van de grote troeven van dit project is de uitstekende mobiliteit. Dankzij de ligging dicht bij de Molderdijk bent u snel in het centrum van Mol of Balen. Bovendien is ook de Zuiderring vlakbij waardoor Geel en Lommel ook vlot bereikbaar zijn. 

In de omgeving van dit project vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een rustige wandeling of ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne stijl waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. 

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. 

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 319 m² tot 1091 m². Hierdoor blijft er nog voldoende plaats over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Bezoek een volledig afgewerkte woning in dit project

Op vrijdag een Open Huis bezoeken? Een inspirerende start van het weekend!

RDK richtte in dit project een volledig afgewerkte kijkwoning in. Spring dus op een van onderstaande vrijdagen zeker eens spontaan binnen!

  • 24 mei
  • 7 21 juni
  • 5 juli
  • 30 augustus
  • 13, 27 september
  • 11, 25 oktober
  • 15, 29 november
  • 13 december

U vindt dit project aan de Duinbergstraat. Wij kijken dan van 13 h tot 16 h uit naar uw vrijblijvend bezoekje!

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
07 Woning 4 3 € 372.809,- Meer info
08 Woning 3 3 € 324.675,- Meer info
09 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning 3 3 € 324.452,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Mogelijk overstromingsgevoelig gebied