Mol – Haageinde

Tijdloos wonen met landelijk karakter

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met vier woningen wordt gerealiseerd aan de weg Haag te Mol. Deze weg is gelegen in Mol Millegem en loopt parallel aan het spoor tussen Mol en Geel.

Hierdoor geniet u van het voordeel dat ook de nieuwe fietsostrade F105 vlakbij is. Hierdoor zijn zowel het centrum van Mol als het centrum van Geel vlot bereikbaar met de fiets. Deze fietsostrade zal zelfs nog verlengd worden zodat er ook nog een goede verbinding komt naar Balen en Herentals.

De omgeving wordt gekenmerkt door veel natuur. Deze gronden zijn immers gelegen in woongebied met landelijk karakter waarbij de achtertuinen zelfs grenzen aan landbouwgebied. In de omgeving van dit project vindt u dan ook veel groen wat uitnodigt tot een rustige wandeling of een ontspannen fietstocht.

 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Op de eerste verdieping vindt u drie  slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 395 m² tot 513 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen.

 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
5A Woning Verkocht
6A Woning Verkocht
7A Woning 3 3 € 327.888,- Meer info
8 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied