Mol – Heiloopweg

Wonen in een nieuwe verkaveling te Mol Rauw

Dit nieuwbouwproject met zeven woningen wordt gerealiseerd aan de Heiloopweg te Mol. Deze nieuwe weg is gelegen tussen de Paviljoenweg en de Hovenierstraat. Doordat de Heiloopweg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat.

Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing maar ook voor openbaar groen. Dankzij een charmant pleintje en een groenzone aan het einde van de straat, vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige, groene omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar Mol, Lommel en Balen. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een leuk centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een mix van moderne en klassieke architectuur waardoor er een gevarieerd woonaanbod ontstaat. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Vanuit uw woonkamer kunt u dus ten volle genieten van het uitzicht op uw volledig aangelegde tuin. Bij een van de woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij enkele woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.

De percelen zelf hebben oppervlaktes die variëren van 476 m² tot 879 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een stijlvolle veranda of een garage. Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een prachtige locatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning 4 3 € 352.793,- Meer info
04 Woning 4 3 € 327.063,- Meer info
28 Woning Verkocht
30 Woning 3 3 € 337.616,- Meer info
31 Woning 3 3 € 336.616,- Meer info
38 Woning 4 3 € 332.863,- Meer info
39 Woning 4 3 € 369.606,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied