Mol – Middenstraat

Tijdloos wonen te Mol Rauw

Dit nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd op de hoek van de Middenstraat en Verkallenstraat te Mol. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in het hart van Mol Rauw. Deze rustige gemeente biedt een landelijke omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van zowel Mol als Lommel. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. 

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 384 m² tot 451 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning 3 3 € 330.164,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied