Mol – Moerhoek

Tijdloos wonen in een groene omgeving

Dit nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de Moerhoek te Mol Rauw.

De bestaande weg werd verlengd waardoor er een nieuwe, eigentijdse verkaveling ontstaat. Doordat de Moerhoek doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing maar ook voor openbaar groen. Dankzij een charmant groen pleintje vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige, groene omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van zowel Mol als Lommel. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een leuk centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u binnen ook kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 364 m² tot 410 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een carport of garage bij te kunnen bouwen.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
02 Woning 4 3 € 327.075,- Meer info
03 Woning 4 3 € 320.175,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied