Mol – Park de Broqueville

 

Met het nieuwbouwproject 'Park de Broqueville' realiseert RDK aan de hoek van de Schansstraat en Collegestraat 21 woningen, 1 commerciële ruimte en 26 nieuwbouwappartementen.

Groen wonen in het centrum van Mol

Voor veel mensen is het moeilijk kiezen tussen wonen in een rustige, groene omgeving of wonen in een centrum met alle voorzieningen en winkels vlakbij. Het nieuwbouwproject ‘Park de Broqueville’ in het centrum van Mol biedt hier een oplossing. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op een terrein op de hoek van de Schansstraat en Collegestraat. Het terrein deed enkele jaren geleden nog dienst als parking ‘De Schans’, maar zal nu omgevormd worden tot ‘Park de Broqueville’. Hiermee wordt niet enkel een nieuwbouwproject gerealiseerd, maar zal ook een nieuw park worden aangelegd.

Om het park autovrij te houden, werd ervoor gekozen om het parkeren ondergronds te organiseren. Enkel bij de commerciële ruimte zijn er enkele bovengrondse parkeerplaatsen voorzien. Centraal in ‘Park de Broqueville’ komt een ruim groen plein dat direct in verbinding staat met andere groenzones binnen het project. Enkele wandelpaadjes bieden ook toegang tot de omliggende straten.

Een van deze wandelpaadjes komt uit naast een monumentale woning aan de Graaf de Broquevillestraat 5. Deze woning is erkend als beschermd monument en leverde tevens inspiratie voor de naam van dit project. Een deel van het terrein waarop het project zich bevindt, hoorde vroeger immers bij de tuin van deze woning.

Bouwbedrijf Rik De Keyser (RDK) realiseerde in een eerste fase reeds 26 appartementen, 10 woningen en een commerciële ruimte. Momenteel is de tweede fase van dit project ook in verkoop waarmee er nog 11 bijkomende woningen worden gerealiseerd.

Duurzame woonkwaliteit

Dankzij zijn groene karakter en centrale ligging biedt ‘Park de Broqueville’ reeds een hoge woonkwaliteit, maar ook binnen wordt er bij elke woongelegenheid veel aandacht geschonken aan het creëren van een hoog wooncomfort.Zo zijn alle appartementen voorzien van ruime en lichte woonkamers met open keukens. Bij de meeste appartementen sluiten deze woonruimtes rechtstreeks aan op mooie en uitnodigende terrassen. Voor mensen met groene vingers zijn er ook appartementen met privétuinen die toegang hebben tot het gemeenschappelijke park.

De woningen hebben ook allen een woonkamer met open keuken die rechtstreeks aansluiten op hun privétuin en terras. Deze achtertuinen zijn ook via een paadje bereikbaar vanaf het park zodat men niet steeds door de woning moet om de tuin te bereiken. De woningen die nu nog te koop zijn beschikken allen over drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder.

Alle woningen en appartementen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Een Open Huis in dit project bezoeken?

In dit project richtte RDK een volledig afgewerkte kijkwoning in die u op twee vrijdagnamiddagen per maand spontaan kunt bezoeken. Wilt u meer weten? Hier vindt u meer informatie over de juiste openingsuren. Wij kijken alvast uit naar uw vrijblijvend bezoekje!

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning Verkocht
03 Woning Verkocht
04 Woning 2 3 € 273.610,- Meer info
05 Woning Verkocht
06 Woning Verkocht
07 Woning Verkocht
08 Woning Verkocht
09 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning Verkocht
14 Woning Verkocht
15 Woning Verkocht
16 Woning Verkocht
17 Woning Verkocht
18 Woning Verkocht
19 Woning Verkocht
20 Woning Verkocht
21 Woning Verkocht
B01 Commercieel Verkocht
A01 Appartement Verkocht
A02 Appartement Verkocht
A11 Appartement Verkocht
A12 Appartement Meer info
A13 Appartement Verkocht
A21 Appartement Verkocht
A22 Appartement Verkocht
A23 Appartement Verkocht
A31 Appartement Verkocht
A32 Appartement Verkocht
A41 Appartement Verkocht
A42 Appartement Verkocht
B11 Appartement Verkocht
B12 Appartement Verkocht
B21 Appartement Verkocht
B22 Appartement Verkocht
C01 Appartement Verkocht
C11 Appartement Verkocht
C21 Appartement Verkocht
D01 Appartement Verkocht
D02 Appartement Verkocht
D11 Appartement Verkocht
D12 Appartement Verkocht
D21 Appartement Verkocht
D22 Appartement Verkocht
D31 Appartement Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Geen verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied