Oud-Turnhout – Eigen

Eigentijds wonen nabij het centrum van Oud-Turnhout

Dit nieuwbouwproject met drie woningen wordt gerealiseerd aan de Eigen te Oud-Turnhout.  

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier in een rustige omgeving terwijl het centrum van Oud-Turnhout toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u dus vanuit de living genieten van het zicht op uw volledig aangelegde tuin. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 173 m² tot 199 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een mooie uitbouw of een stijlvolle veranda. 

Parkeren gebeurt gegroepeerd. Zo horen er telkens twee staanplaatsen bij elke woning waardoor u vlak bij de deur kunt parkeren. Langs de oprit naar deze staanplaatsen kunt u ook de achtertuin van de woningen bereiken. Zo moet u niet met fietsen of tuinafval door de woning om in uw tuin te geraken. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Oud-Turnhout. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning 3 3 € 352.627,- Meer info
02 Woning 2 3 € 339.545,- Meer info
03 Woning 2 3 € 354.929,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht