Oud-Turnhout – Gommers

Een Open Huis in dit project bezoeken?

In dit project richtte RDK een volledig afgewerkte kijkwoning in. Wilt u meer weten? Contacteer ons dan zeker eens voor een vrijblijvend bezoekje!

Tijdloos wonen in het hart van Oud-Turnhout

Dit charmante nieuwbouwproject is gelegen aan de Gommers en Kuileinde te Oud Turnhout. Aan de bestaande weg Gommers zal RDK zes nieuwbouwwoningen realiseren. De Kuileinde is een nieuw, doodlopend zijstraatje waar negentien tijdloze woningen zullen komen.

Deze wegen liggen in de recente verkaveling ‘Het Eigen’. Hier woont u in een aangename omgeving met onder andere enkele mooie speeltuintjes. Deze mooie ligging biedt dan ook heel wat voordelen. Zo kunt u hier rustig wonen in een doodlopend straatje terwijl het centrum van Oud-Turnhout toch vlakbij is.

Als architectuur werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit nieuwbouwproject een tijdloze uitstraling. Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer. Bij de meeste woningen is er ook een vaste trap naar de zolder. Hierdoor kan deze later nog verder worden afgewerkt als hobbyruimte of als extra slaapkamer.

De oppervlaktes van de percelen waarop de woningen worden gerealiseerd variëren van 140 m² tot 438 m². Hierbij kunt u kiezen voor een gesloten bebouwing of een halfopen woning.

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Oud-Turnhout. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning Verkocht
03 Woning Verkocht
04 Woning Verkocht
05 Woning Verkocht
06 Woning Verkocht
07 Woning Verkocht
08 Woning Verkocht
09 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning Verkocht
14 Woning 2 3 € 263.360,- Meer info
15 Woning 2 3 € 265.360,- Meer info
16 Woning 2 3 € 266.800,- Meer info
17 Woning Verkocht
18 Woning Verkocht
19 Woning Verkocht
20 Woning Verkocht
21 Woning Verkocht
22 Woning Verkocht
23 Woning Meer info
24 Woning Verkocht
25 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied